Διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδας

 • Καταχώρηση ονόματος domain +

  Η διεύθυνση που πληκτρολογείτε στο browser για να προβάλετε κάποιο web site ονομάζεται domain name. Επειδή χιλιάδες web site καταχωρούνται σε εβδομαδιαία βάση στο Internet, είναι σημαντικό να καταχωρίσετε το domain name σας πριν αρχίσετε την σχεδίαση του web site σας γιατί το όνομα που θα διαλέξετε μπορεί να καθορίσει τη σχεδίαση και εμφάνιση της, επίσης πρέπει να ελέγξετε αν είναι διαθέσιμο το όνομα που επιζητείτε. Μπορείτε να το ελέγξετε μόνοι σας στον Έλεγχο Ονόματος στην αρχική μας σελίδα ή να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 • Σχεδίαση (web design) της σελίδας σας +

  Εφόσον διαλέξετε και καταχωρίσετε το domain name, το επόμενο βήμα είναι να να σχεδιαστεί από επαγγελματία ή αν θα αναλάβετε τη σχεδίαση οι ίδιοι με κάποιο πρόγραμμα δημιουργίας web site. Η A.N Dynamics ltd προσφέρει και τα δυο - δίνει συμβουλεύσεις προγραμμάτων και πληροφοριών αν επιλέξετε να αναλάβετε τη σχεδίαση (web design) ή μπορείτε να αφήσετε τους εκπαιδευμένους σχεδιαστές (web designers) μας να την σχεδιάσουν για εσάς.
 • Φιλοξενία του Web Site +

  Μόλις σχεδιαστεί το web site σας, χρειάζεται να διαλέξετε μια εταιρεία φιλοξενίας web site όπως η A.N Dynamics ltd να το συνδέσει στο Internet. Η εταιρία μας σας προσφέρει πακέτα σύνδεσης σε εξαιρετικές τιμές από €25,00 …. τον χρόνο!!!!! Οι servers μας φιλοξενούνται σε υπερσύγχρονα Datacenters στην Γερμανία με 99,9% uptime και σύγχρονα συστήματα backup. Είτε αν η εταιρεία σας θέλει να δημοσιεύσει το πρώτο της web site ή να ενισχύσει ήδη υπάρχοντα web site με βάση δεδομένων ή online συναλλαγές, η τεχνολογία που παρέχουν τα πακέτα φιλοξενίας και η τεχνογνωσία μας καλύπτουν τις ανάγκες σας.
 • Διαφήμιση +

  Μόλις είναι η εταιρεία σας online, το επόμενο βήμα είναι να τη διαφημίσετε. Η A.N Dynamics ltd σας παρέχει στρατηγικά εργαλεία μάρκετινγκ και απαραίτητους πόρους για να εμφανίζετε στις πρώτες 30 απαντήσεις τον μεγαλύτερων μηχανών αναζήτησης. Πέρα από αυτό όμως, θα διαπιστώσετε και μόνοι σας ότι οι οργανωμένες διαφημιστικές καμπάνιες στο διαδίκτυο, με την σωστή προβολή στο Google μπορούν με πολύ χαμηλό κόστος να πετύχουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα από έντυπα ή άλλα μέσα που στοιχίζουν υπερδιπλάσια ποσά.
 • Πρόσθεση προχωρημένων λειτουργιών στο Website σας +

  Όσο μεγαλώνουν οι ανάγκες της εταιρίας σας, σας παρέχουμε λύσεις για αναβάθμιση. Είτε θέλετε να αρχίσετε να πουλάτε προϊόντα online ή να αυτοματοποιήσετε τις διαδικασίες σας, η A.N Dynamics ltd θα σας παρέχει τους πόρους και την τεχνογνωσία να κάνετε για την εταιρεία σας μια επιτυχιμένη παρουσία στο διαδίκτυο.
 • 1

Τελευταία αιτήματα πελατών

No Issues found
 • Τι κόστος συντήρησης έχει μια ιστοσελίδα; +

  Ελάχιστο. Νοουμένου ότι θα εκπαιδευτείτε να την διαχειρείζεστε εσείς. Από κει και πέρα το μόνο κόστος χρονιαίως είναι το κόστος φιλοξενίας και το ενοίκιο του ονόματός σας (domain name).
 • Πόσο καιρό παίρνει να τελειώσει η ιστοσελίδα; +

  Η κάθε εταιρία ή ιδιώτης έχουν διαφορετικές ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν. Η κάθε σελίδα είναι ξεχωριστή και είναι δύσκολο να την βάλουμε σε ένα χρονικό καλούπι. Ωστόσο, μια ιστοσελίδα μεσαίου μεγέθους χρειάζεται 15-20 μέρες. Βέβαια συμβάλει και ο πελάτης σε αυτό, καθώς αν έχει ήδη συγκεντρωμένο το υλικό που θέλει να παρουσιάσει, μπορεί να μειώσει δραστικά τον χρόνο παράδοσης
 • Κατα καιρούς βγαίνουν επιδοτήσεις για το διαδίκτυο και όταν τρέχουν ή είναι να ξεκινήσουν η εταιρία μας σας ενημερώνει και αναλαμβάνει την διεκπεραίωση της επιδότησης. Ωστόσο η εταιρία μας σας προσφέρει την υπηρεσία ενοικίασης ιστοσελίδας όπου ολόκληρο το έργο μπορεί να αποπληρωθει σε 24 δόσεις. 

  Περισσότερα....

  +

  Κατα καιρούς βγαίνουν επιδοτήσεις για το διαδίκτυο και όταν τρέχουν ή είναι να ξεκινήσουν η εταιρία μας σας ενημερώνει και αναλαμβάνει την διεκπεραίωση της επιδότησης. Παρ' όλα αυτά τρέχουν κατα καιρούς προσφορές που κάνουν τις υπηρεσίες μας ένα πολύ ελκυστικό πακέτο.
 • Τι ωφελήματα θα έχει η εταιρία μου από την παρουσία της στο διαδίκτυο; +

  Πολλά και .... τίποτα. Τα πάντα εξαρτούνται από εσάς. Το διαδίκτυο, εκτός από την παρουσίαση του κύκλου εργασιών σας αναφορικά, προσφέρει μια τεράστια γκάμα εργαλίων για την προβολή και την διαφημισή σας σε έναν εντελώς νέο χώρο από αυτόν που κινούσασταν μέχρι τώρα. Διαφημιστικά banners, landing pages, κοινωνικά δίκτυα, κατάλογοι αναζήτησης, κτλ.
 • 1
 • 2

Έλεγχος ονόματος

Όνομα :
Επιλογή όλων
.com .net .info .org .biz .co.uk .name .cc .tv .eu .edu .mobi .nl .ca

Ενημέρωση

Ο κωδικός σας πρέπει να έχει τουλάχιστον 6 χαρακτήρες, 1 σύμβολο και 1 αριθμό.